«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου ζητάει ο κόσμος να κάνω»



Μια πορνοστάρ «κατά παραγγελία» εξομολογείται. Η Allie Eve Knox μιλάει για όσα τις ζητούν να κάνει και το... είδος που δημιούργησε


Η Allie Eve Knox βγάζει το "ψωμί" της ως δημιουργός ερωτικού περιεχομένου. Οι πελάτες της, στέλνουν "παραγγελίες" για το τι θέλουν να δουν και αυτή οπτικοποιεί την κάθε φαντασίωση, με το αζημίωτο. Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για το επάγγελμα της και κυρίως τις περίεργες επιθυμίες των πελατών της.


"Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου ζητάει ο κόσμος να κάνω. Να γαργαλήσω μια μασχάλη, να ταπεινώσω κάποιον χρησιμοποιώντας τη μασχάλη, να παραστήσω μια σκηνή όπου κάνω πρωκτικό  με βοήθημα στον δικηγόρο ενός πελάτη" λέει και συνεχίζει: "Κάποιος μου ζήτησε να γίνω ένας μοχθηρός σύμβουλος κακοποίησης που εκμεταλλεύεται τον κόσμο, ένας άλλος με πλήρωσε για να φτιάξω ένα βίντεο στο οποίο θα εμφανίζομαι να αγοράζω προϊόντα της Tesla. Μόλις την περασμένη εβδομάδα έφτιαξα ένα κατά παραγγελία βίντεο στο οποίο προσποιούμουν ότι έφτιαχνα κουλουράκια από κόπρανα σκύλου".

Η δημιουργία ενός... είδους

Η βιομηχανία του κατά παραγγελία πορνό γιγαντώνεται και όπως τονίζει η Allie τα φετίχ των ανθρώπων είναι πολλές φορές ακραία και αδιανόητα. Η ίδια "υπερηφανεύεται" ότι δημιούργησε ένα ξεχωριστό είδος το οποίο ονομάζει "spite" και έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.
Όλα ξεκίνησαν από "παραγγελία" μιας γυναίκας που ήθελε να ταπεινώσει τον πρώην σύζυγο της. "Μια γυναίκα μου έκανε παραγγελία ένα βίντεο το οποίο είπε ότι ήθελε να στείλει στον πρώην σύζυγο της. Μου ζήτησε να τον ταπεινώσω για όλα όσα της έχει κάνει την περίοδο που ήταν μαζί. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο έντονα ότι κάποιος με έχει ανάγκη" έγραψε σε ένα ποστάρισμα στο twitter η Alli.


Μιλώντας στο περιοδικό τονίζει: "Η συγκεκριμένη γυναίκα θεώρησε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να ακούσει ο πρώην της πόσο κακό άτομο είναι. Τη ρώτησα αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο σενάριο και μου έστειλε μια λίστα με λεπτομέρειες. Μου μίλησε για την εμμονή του με το πορνό, το ναρκισσισμό και τον εγωκεντρισμό του. Πράγματα που θα μπορούσαν να αναφέρονται στην πλειονότητα των ανδρών. Επίσης μου είπε για τα όσα της έχει κάνει". Η ιδέα άρεσε στην Alli και έτσι γύρισε δύο διαφορετικά βίντεο. Το ένα προσωποποιημένο για την πελάτισσα της και το δεύτερο, πιο γενικό, το οποίο το ανέβασε στην ιστοσελίδα της. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το είδος πορνό που πλέον έχει το όνομα "spite".

Στο αρχικό βίντεο η Alli ποζάρει με σέξι εσώρουχα, ανοιχτά πόδια και λέει: "Λοιπόν γεια σου. Ξέρω ότι είναι αναπάντεχο αλλά κάποιος αγόρασε αυτό το βίντεο ειδικά για εσένα". Στη συνέχεια, για περίπου τρία λεπτά, κάνει διάφορα ερωτικά παιχνίδια και ξαφνικά σταματάει, κοιτάζει στην κάμερα και λέει στο "θύμα": "Τώρα που σε έχω εκεί που σε θέλω νομίζω ότι θα μοιραστώ μαζί σου ένα μυστικό, μια μικρή έκπληξη που έχω για εσένα. Έγινα φίλη με την πρώην σου". Γελάει πονηρά και αρχίζει να εκτοξεύει διάφορες προσβολές αλλά και να δίνει λεπτομέρειες για τη σχέση τους και όσα έκανε κατά τη διάρκεια της.

Έκρηξη ζήτησης

Το "τιτίβισμα" της Alli γνώρισε τεράστια ανταπόκριση καθώς ήταν κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Σε μια βιομηχανία που τα πάντα μπορούν να συμβούν και το ακραίο είναι συνηθισμένο, το συγκεκριμένο κλιπ ήταν κάτι πρωτοποριακό. "Ποτέ δεν μου είχαν ζητήσει ένα βίντεο με σκοπό να ταπεινωθεί ένας πρώην" λέει η... performer.

Για όσους εργάζονται στο πορνό βέβαια είναι σύνηθες να έρχονται σε επαφή με κόσμο που ψάχνει μια διέξοδο από τις ερωτικές του απογοητεύσεις και τις αποτυχημένες σχέσεις. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν το πορνό ως μέσο για να πλήξουν έναν πρώην, κάποιες φορές μάλιστα ξεφεύγοντας από τα πλαίσια του νόμου. 


H Allie λέει πως μετά το πρώτο βίντεο ακολούθησαν πολλά παρόμοια αιτήματα και την περίοδο της καραντίνας υπήρξε γενικότερα μια "έκρηξη" ζήτησης. "Πλέον κάθε μέρα γυρίζω απίστευτα πολλά εξατομικευμένα ερωτικά βίντεο. Μιλάμε για πραγματική έκρηξη. Δεν είμαι σίγουρη ότι τελικά η πρώτη μου πελάτισσα έστειλε το spite βίντεο στον πρώην της. Ακόμη κι αν δεν το έστειλε, χαίρομαι που τη βοήθησα να ξορκίσει τους δαίμονές της με αυτόν τον τρόπο. Αν τελικά το έστειλε τότε ο μπάσταρδος αξίζει όλη αυτή την ταπείνωση που του έκανα".

Λύτρωση μέσω ροζ γραμμής

Η Jessie Sage που εργάζεται επίσης στο χώρο θυμάται ένα τηλεφώνημα από έναν πελάτη όταν εργαζόταν σε ροζ γραμμή. Είχε χωρίσει με την κοπέλα του και έψαχνε παρηγοριά. Μαζί με την Jessie έφτιαξαν ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα ήταν η πρώην του. Θα τον συναντούσε σε ένα πάρτι και θα μιλούσαν για τη σχέση τους. "Τελικά όλο αυτό οδήγησε σε έναν καυγά. Χάθηκα τόσο πολύ μέσα σε αυτό που τελικά κατάλαβα ότι τον κατηγορούσα για όσα συνέβαιναν στη δική μου ζωή και αυτός έκανε το ίδιο" λέει η Jessie. Μετά τον... καυγά ο πελάτης έκλεισε ξαφνικά  με αποτέλεσμα η κοπέλα να φοβηθεί για την ψυχική του κατάσταση. Τον πήρε τηλέφωνό αλλά αυτός της είπε ότι το να κλείσει ξαφνικά του φάνηκε ο σωστός τρόπος να κλείσει αυτή την υπόθεση με τον δικό του τρόπο. "Δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά. Ήταν κάτι ασυνήθιστο για κάποιον που δουλεύει σε αυτό το χώρο. Συνήθως δεν μοιραζόμαστε συναισθήματα. Υπάρχει αυτή η αίσθηση ανωνυμίας ώστε ο πελάτης να μην ντρέπεται και να ζητήσει ακριβώς αυτό που θέλει" τονίζει.