«Κάθε εβδομάδα μαθαίνω και ένα νέο φετίχ»


Από οδηγός αγώνων η Ρενέ Γκράτσι έγινε «αστέρι» του OnlyFans και βγάζει τεράστια ποσά. Η 27χρονη μίλησε για τη μετάβαση, τα χρήματα που ήρθαν γρήγορα και τις τρελές επιθυμίες των πελατών της

To 2019 η Ρενέ Γκράτσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους αγώνες αυτοκινήτου. «Δεν είναι πλέον το πάθος μου» δήλωσε η οδηγός από την Αυστραλία που είχε ξεκινήσει την καριέρα της από τα καρτ, σε πολύ μικρή ηλικία. Αποφάσισε να στραφεί στη βιομηχανία του ερωτισμού. Άνοιξε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα OnlyFans και επιχειρηματικά τουλάχιστον ένιωσε δικαιωμένη από την πρώτη μέρα. «Μου το πρότεινε ένα φίλος. Δεν ήξερα αν είχα την αυτοπεποίθηση να το κάνω. Κοίταξα τι συμβαίνει εκεί και σκέφτηκα ότι περίπου αυτό κάνω και στο προφίλ μου στο Instagram χωρίς όμως να βγάζω τόσα πολλά χρήματα. Μέσα στο πρώτο 24ωρο έβγαλα πάνω από 10.000 ευρώ. Ήταν απίστευτο» λέει και συνεχίζει:

«Όταν πέρασαν οι πρώτες εβδομάδες σκέφτηκα ότι πρέπει να το οργανώσω. Τα ποσά ανέβαιναν, 70.000 ευρώ τον έναν μήνα, 80.000 τον επόμενο. Ήταν σαν ανεμοστρόβιλος για εμένα. Από εκεί που δεν είχα χρήματα ξαφνικά έβγαζα τόσα πολλά. Εστίασα λοιπόν στο να κάνω καλά αυτό που έκανα. Έβαλα στην άκρη τα χρήματα και είπα στον πατέρα μου να τα αναλάβει.

Από την αρχή μου έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο. Έπρεπε να στείλω έναν τεράστιο αριθμό μηνυμάτων. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχα 9.000 άτομα στο προφίλ μου. Τα χρήματα ήρθαν τόσο απίστευτα γρήγορα που δεν προλάβαινα να εστιάσω σε αυτά. Μην φανταστείτε ότι άρχισα να αγοράζω τσάντες.

Πέρα όμως από το περιεχόμενο της σελίδας μου, τα χρήματα ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να προσέξω πολύ. Είναι τρομερό πως αλλάζει η ζωή σου με τόσα χρήματα. Έπρεπε ξαφνικά να βρω λογιστές, να προσέχω τους φόρους, να φτιάξω λογαριασμούς. Μέσα από αυτό εξελίχθηκα σε επιχειρηματία».

Συρρίκνωση και άλλα περίεργα

Πλέον η 27χρονη μελαχρινή με τις εντυπωσιακές καμπύλες είναι μια μικρή σταρ στον κόσμο του ερωτισμού. Χιλιάδες άτομα έχουν πληρώσει και πληρώνουν για να δουν τα βίντεο της και μέσα από τη νέα της καριέρα ζει μια πολυτελή ζωή.

Η Γκράτσι μίλησε για τον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας και επιβεβαίωσε πως οι περίεργες προτιμήσεις δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά μόνιμο φαινόμενο.

 «Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα φετίχ. Είμαι πολύ κλασσική. Δεν είχα ποτέ σχέση με κάποιον που να είχε ιδιαίτερα γούστα. Στο OnlyFans όμως κάθε εβδομάδα μαθαίνω και ένα νέο φετίχ.  Υπάρχουν, φυσικά, τα βασικά, όπως τα λατέξ ή η λατρεία κάποιων για τα πόδια, όμως κάθε φορά ακούω και κάτι νέο και ασυνήθιστο» τονίζει και προσθέτει: «Ο στρατός των συνδρομητών μου, μου ζητά πολύ συχνά να παίξω παιχνίδια ρόλων. Να υποδυθώ κάποιον ή κάτι. Υπάρχουν όμως και τα πολύ περίεργα».

Ένα από αυτά είναι το φετίχ της συρρίκνωσης. Κάποιος από τους πελάτες της το ζήτησε και η Γκράτσιε δυσκολεύτηκε να κατανοήσει τι ακριβώς θέλει. «Οι άνθρωποι θέλουν να φαντάζονται ότι βάζω πράγματα στο σώμα μου ή στο στόμα μου και τα συρρικνώνω», εξηγεί, ενώ συμπληρώνει πως ποτέ προηγουμένως δεν είχε ακούσει κάτι παρόμοιο, πριν ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. «Όταν μου το ζήτησε κάποιος πρώτη φορά, του είπα πως πρέπει να μου το εξηγήσει. Δεν το είχα ξανακούσει», αναφέρει.

Η Γκράτσι τονίζει ότι σχεδόν ο καθένας έχει κάποιο φετίχ. «Η συρρίκνωση είναι κάτι περίεργο αλλά κάτι χαλαρό. Υπάρχουν και εκείνοι που είναι ακραίοι. Ένας πιο σκληρός τύπος μου είχε ζητήσει όλα αυτά, που δεν θα ένιωθα άνετα να κάνω. Σκληρά πράγματα όπως το να με χαστουκίζουν, να με δαγκώνουν. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν κρίνω φυσικά, τα γούστα κανενός, αλλά δεν μπορώ να συμβαδίσω κιόλας με αυτά» λέει.

«Πλέον δείχνω τα πάντα»

Μπορεί καμιά φορά, οι «απαιτήσεις» του κοινού της να φαντάζουν «αστείες», όπως λέει κι η ίδια, όμως αξίζουν το εξαψήφιο ποσό που συγκεντρώνει στο τέλος του κάθε μήνα από το OnlyFans.

Η Γκράτσι παραδέχεται πως τα πολύ μεγάλα ποσά που βγάζει από το OnlyFans την έκαναν πιο ανεκτική στις επιθυμίες των πελατών αλλά και πιο αποκαλυπτική.

«Πλέον δείχνω τα πάντα. Οι οπαδοί μου ζητούν συγκεκριμένες φωτογραφίες και βίντεο και εγώ τα παρέχω. Το περιβάλλον στους αγώνες αυτοκινήτου ήταν πιο τοξικό.

Όσο για τον όρο πορνοστάρ η ίδια δεν τον αποδέχεται. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πορνοστάρ. Η συγκεκριμένη λέξη είναι μια πολύ γενική δήλωση, για κάποιον που δεν καταλαβαίνει την ερωτική βιομηχανία» υποστηρίζει.