Η δασκάλα που παράτησε το σχολείο για το Only Fans και έβγαλε 1 εκατ. δολάρια σε λίγους μήνες

 


Όταν αποκαλύφθηκε η δράση της το σχολείο την έθεσε υπό έλεγχο. Την ίδια στιγμή όμως εκτόξευσε τον λογαριασμό της στο Only Fans


Η 28χρονη Μπριάνα Κοπάζ τον προηγούμενο μήνα τάραξε τα νερά στο μικρό γυμνάσιο Σεντ Κλερ όπου εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στο Σεντ Λούις του Μιζούρι στις ΗΠΑ.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο σχολείο της: Η νεαρή καθηγήτρια Αγγλικών είχε τον δικό της λογαριασμό στο OnlyFans όπου ανέβαζε για τους ακολούθους της, οι οποίοι πλήρωναν μια μηνιαία συνδρομή, άκρως αισθησιακό υλικό.

Η Κοπάζ ως δασκάλα έβγαζε 42.000 δολάρια τον χρόνο. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά δεν ήταν αρκετά για να μπορέσει να πληρώσει τα υπέρογκα φοιτητικά δάνεια και έτσι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποφάσισε να μπει στην διάσημη πλατφόρμα, στην οποία οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν αποκλειστικό ερωτικό περιεχόμενο σε μορφή βίντεο ή φωτογραφιών προσβάσιμο μόνο επί πληρωμή.

«Το ξεκίνησα, για να συμπληρώσω το εισόδημά μου και να δω τι θα συμβεί και ενδεχομένως να βγάλω επιπλέον χρήματα. Για παράδειγμα, έχω φοιτητικά δάνεια. Ήμουν στο τρίτο πτυχίο μου.  Έχω επίσης μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση και μετά υπήρχε το πτυχίο ειδικότητας που προσπαθούσα να πάρω», είπε η Κοπάζ μιλώντας στο Fox News Digital.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η διεύθυνση του σχολείου όπου δούλευε την κάλεσε για να συζητήσουν. Αυτό το αίτημα για συνάντηση, ήταν κάτι που το περίμενε.

«Ήταν σαν ένα σύννεφο που πάντα βρισκόταν πάνω από το κεφάλι μου, περίμενα πάντα πότε θα με ανακαλύψουν. Σε κάποιο σημείο είπαν σε μένα και τον άντρα μου ότι κάποιοι ανακάλυψαν τι έκανα. Οπότε ήξερα ότι αυτή η μέρα πλέον θα ερχόταν», αναφέρει στον Independent.

Σύμφωνα με την Κοπάζ, συναντήθηκε με τους δύο διευθυντές του σχολείου, οι οποίοι της ζήτησαν εξηγήσεις για «τις ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο που ανέβαζε σε μια ή περισσότερες ιστοσελίδες».

«Είπαν συγκεκριμένα ότι έλαβαν μια αναφορά από έναν ενήλικα στη Σχολική Περιοχή του Σάλιβαν και ρώτησαν αν έχω άλλες πηγές εισοδήματος εκτός της διδασκαλίας. Και είπα, ‘Ναι, έχω το Only Fans’. Με ρώτησαν πόσο καιρό το έκανα, αν ήταν κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου μου ή όσο εργαζόμουν στο σχολεί. Πότε δεν το έκανα ενώ ήμουν σχολείο. Τους το είπα».

Η Κοπάζ ήταν ξεκάθαρη ότι η δουλειά της στο OnlyFans ήταν «εντελώς ξεχωριστή» από την επαγγελματική της ζωή στο σχολείο.  

Ο Κάιλ Κράουζ, επιθεωρητής της σχολικής περιφέρειας, δήλωνε τότε ότι «ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι ένας υπάλληλος μπορεί να έχει δημοσιεύσει ακατάλληλο υλικό σε έναν ή περισσότερους ιστοτόπους».

«Η περιφέρεια έχει προσλάβει νομικό σύμβουλο για να κάνει μια ολοκληρωμένη έρευνα για να διαπιστώσουν κατά πόσο η δραστηριότητα της αυτή έχει αντίκτυπο στην διδασκαλία της», δήλωνε ο Κράουζ. «Οι ενέργειες που θα γίνουν ως αποτέλεσμα της έρευνας θα είναι σύμφωνες με την πολιτική του διοικητικού συμβουλίου και με την καθοδήγηση του νομικού συμβούλου».

Η Κοπάζ τελικά τέθηκε σε άδεια από το σχολείο, ενώ λίγο αργότερα αποφάσισε η ίδια να παραιτηθεί διά παντός.

«Δεν ήθελα να τα βάλω με την διεύθυνση του σχολείου. Ήξερα ότι τίποτα δεν θα ήταν πλέον το ίδιο αν επέστρεφα στο σχολείο, οπότε αποφάσισα ότι το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθώ», ανέφερε.

Δωρεάν… διαφήμιση

Μετά την αποπομπή και εν τέλει την παραίτηση της από το σχολείο, η «καριέρα» της Κοπάζ στο Only Fans φαίνεται ότι εκτοξεύτηκε. Το πρώτο διάστημα – πριν γίνουν όλα αυτά γνωστά- κέρδιζε περίπου 8 με 10 χιλιάδες δολάρια τον μήνα από την πλατφόρμα. Ωστόσο, όπως λέει τώρα μιλώντας στο Fox News Digital πλέον έχει κερδίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια πουλώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό της από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό της το καλοκαίρι. Οι συνδρομές της φυσικά εκτοξεύτηκαν αφού έγινε γνωστή η ιστορία της. Σύμφωνα με την ίδια συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους δημιουργούς της πλατφόρμας κάτι που πρακτικά συνέβη μέσα σε έναν περίπου μήνα.

«Θα πω επίσης ότι έχω δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τώρα. Και ξέρετε, έχω ξεπεράσει κατά πολύ το ετήσιο εισόδημα που είχα ως δασκάλα», είπε.

Η πρώην δασκάλα γυμνασίου πρόσθεσε ότι αν της δινόταν η ευκαιρία θα το έκανε ξανά.«Δεν το μετανιώνω. Ακόμα το νιώθω αυτό. Οι άνθρωποι επιτρέπεται να έχουν προσωπική ζωή εκτός της δουλειάς τους. Και έχω δει πολλά σχόλια όπως, “Τι θα γινόταν αν το έβρισκαν οι μαθητές” ή “Είναι διαδικτυακό. Θα το δει ο κόσμος”. Και δεν διαφωνώ απαραίτητα με αυτό», είπε.

«Γνωρίζω βεβαίως ότι δεν είναι οι μαθητές που βρήκαν τον λογαριασμό και το ανέφεραν. Και οι μαθητές δεν το είδαν μέχρι που οι ενήλικες δημοσίευσαν τον σύνδεσμό μου σε μια ομάδα της κοινότητας».

Η Κοπάζ ανέφερε ότι επέλεξε να δημοσιεύσει στο OnlyFans επειδή πίστευε ότι θα της προσέφερε έναν βαθμό ιδιωτικότητας μιας και μόνο όσοι είναι συνδρομητές στη σελίδα της θα είχαν πρόσβαση σε όσα ανέβαζε. Αυτό που πιστεύει ότι τελικά την αποκάλυψε ήταν ένα βίντεο που ανέβασε στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τον άντρα της και δύο δημοφιλείς δημιουργούς της πλατφόρμας από το Σεντ Λούις.

«Υπάρχει η προσδοκία από τους δασκάλους να είναι τα ηθικά πρότυπα για τους μαθητές τους και δεν διαφωνώ με αυτό. Τους δίδασκα όλα όσα έπρεπε, τους δίδασκα να διαβάζουν και να γράφουν, αλλά δεν τους καθοδηγούσα με βάση τις δικές μου σκέψεις και πιστεύω», ανέφερε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι όλα όσα ανέβασε δεν ήταν παράνομα και τόνισε πως πιστεύει ότι «η ερωτική εργασία δεν πρέπει να είναι κάτι για το οποίο θα ντρέπεται αυτός που την κάνει».

Πλέον,  η ίδια αφιερώνει όλο τον χρόνο της στην δημιουργία ερωτικού περιεχομένου για τον λογαριασμό της στο Only Fans.

Σχετικά με το σχολείο λέει ότι δεν τους κρατά καμία κακία. «Δεν θέλω να συνεχίσουν να λαμβάνουν μηνύματα μίσους», ανέφερε. «Θέλω οι μαθητές να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Τους αξίζει μια καλύτερη σχολική χρονιά».