Ένας συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει


Ο Τζακ Ράιαν χρεώνει 500 δολάρια την ώρα και έχει ένα πελατολόγιο με 11.000 γυναίκες. Μιλάει για τα φετίχ των πελατισσών, τους κανόνες που πρέπει να έχει ένας συνοδός και το τίμημα του επαγγέλματος

O Τζακ Ράιαν ζει στη Αυστραλία και εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων. «Έβγαζα περίπου 500 δολάρια τον μήνα, ποσό μικρό για τα δεδομένα της χώρας» λέει. Στα 35 του πλέον χρεώνει 500 δολάρια την ώρα, παράτησε τη δουλειά του ως πωλητής και αποφάσισε να γίνει συνοδός κυρίων. την εβδομάδα για 500 δολάρια την ώρα ως «εργάτης του σεξ», με τα παρακάτω λόγια: «Μόλις το δοκίμασα και είδα τα χρήματα που κέρδιζα είπα πως ήταν καιρός να αλλάξω επαγγελματικό τομέα και να γίνω συνοδός πολυτελείας. Κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χαίρονται το σεξ, δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που συναντούν και θέλουν να ζήσουν κάτι καλύτερο. Γιατί να μην είμαι εγώ αυτός που θα τους το προσφέρει;» τονίζει.

Ο Ράιαν υποστηρίζει ότι το επάγγελμα του πλέον... ανθεί καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες νιώθουν πιο άνετα να προσλάβουν έναν συνοδό. «Δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν για σεξ από τη στιγμή μάλιστα που στο κρεβάτι θα πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν» λέει.

Η πελατεία του απαρτίζεται από γυναίκες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων. Κορίτσια είκοσι ετών έως και κυρίες  εξήντα. Στελέχη επιχειρήσεων έως συνοδοί πολυτελείας που ψάχνουν εφήμερη ικανοποίηση με έναν άντρα που θα επιλέξουν οι ίδιες.

Όχι γρατζουνιές, όχι δαγκωνιές...

Με εννέα χρόνια εμπειρίας και με ένα πελατολόγιο 11.000 γυναικών ο Ράιαν θεωρείται ένας από τους πλέον περιζήτητους συνοδούς στην Αυστραλία. Τονίζει βέβαια ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιους κανόνες και να τους τηρείς πάντα. «Όχι εκπλήξεις και… κρασί μόνον από μπουκάλι με βιδωτό καπάκι!» λέει γελώντας καθώς σε ένα ραντεβού έκοψε το δάχτυλό του με ένα ανοιχτήρι κρασιού και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και εβδομάδες ανάρρωσης σε νάρθηκα. «Υπέφερα πολύ, οι πελάτισσες μου ωστόσο δεν ενοχλήθηκαν από αυτό. Όταν ρώτησα κάποια αν την ενοχλεί που έχω το χέρι μου σε νάρθηκα, εκείνη μου απάντησε ότι είμαι κάτι περισσότερο από ένα απλό χέρι. Μια άλλη γυναίκα, με την οποία βρέθηκα ακριβώς μετά το ατύχημα, είπε πως δεν είχε καν παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσα μόνο το ένα χέρι κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας» λέει.

Τονίζει επίσης πως οι πελάτισσές του πρέπει να σεβαστούν το σώμα του καθώς είναι ουσιαστικά το... εργαλείο της δουλειάς του. Οι γρατζουνιές και οι πολύ δυνατές δαγκωνιές απαγορεύονται καθώς δεν θέλει να έχει σημάδια. «Η εικόνα μου είναι πολύ σημαντική όπως και οι φωτογραφίες μου. Προειδοποιώ τις πελάτισσες ευγενικά πως δεν είμαι ο σύζυγός τους ή ο φίλος τους και δεν μπορώ να έχω γρατζουνιές στο σώμα μου. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες με δαγκώνουν. Καταλαβαίνω ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν πάνω στην έξαψη, αλλά κι εκείνες πρέπει να κατανοήσουν την δική μου θέση ως επαγγελματία. Συνεπώς, ρουφήγματα, δαγκώματα και γρατζουνιές είναι εκτός παιχνιδιού» λέει.

Τα φετίχ της πελατείας

Φυσικά ο Ράιαν καλείται να ικανοποιήσει διάφορα φετίχ αλλά κι εκεί έχει βάλει τα όρια του. Δεν κάνει ποτέ σεξ με άντρες και δεν του αρέσει να αγγίζει καμιά τον πρωκτό του. Αν κάποια από τις πελάτισσες επιχειρήσει ή επιμείνει να παραβιαστεί ο τελευταίος κανόνας, μπορεί να αποχωρήσει από το ραντεβού ή ακόμη και να την διαγράψει από την ατζέντα του.

Ο Ράιν τονίζει ότι σχεδόν καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό. «Από φιλικό ραντεβού μέχρι σκληρό σεξ και όλα τα ενδιάμεσα. Έχω μια γυναίκα που της αρέσει να την πηγαίνουν γύρω γύρω στο δωμάτιο σαν σκύλο. Και άλλες που ασχολούνται με τα έργα… ύδρευσης, που σημαίνει ότι είναι ουρολάγνες. Άλλες έρχονται σε μένα επειδή έχουν βαρεθεί να τις υποτιμούν οι άντρες στη ζωή τους και θέλουν να τους φέρονται όπως αρμόζει σε μια κυρία, τους ανοίγω τις πόρτες και τους συμπεριφέρομαι όπως πρέπει να φέρονται οι άντρες σε μια γυναίκα. Έχω μια άλλη πελάτισσα που θέλει σε κάθε ραντεβού να δοκιμάζουμε νέα πράγματα επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που της αρέσει στην κρεβατοκάμαρα» λέει.

Ραντεβού έως και εννέα μήνες πριν

Είναι τόσο περιζήτητος που κάποια από τα ραντεβού τους είναι κλεισμένα μέχρι και 9 μήνες πριν με τον Τζέικ. Το πρόγραμμα του είναι πάντα φορτωμένο καθώς έχει ραντεβού σε ολόκληρη την Αυστραλία και είναι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο. Χρεώνει 500 δολάρια την ώρα και συνιστά τουλάχιστον δύο ώρες για κάθε ραντεβού. «Τα ωριαία ραντεβού είναι ίσως το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά λέω πώς και πάλι θα περάσουμε καλά. Τα κάνω συνήθως με πελάτισσες που έχω χρόνια και κατανοώ επίσης πως κάποιες δεν έχουν τα χρήματα για κάτι παραπάνω. Τα ολονύχτια ραντεβού, από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχα γιατί δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου στην ώρα, είναι λίγο πιο χαλαρά» τονίζει.

Στα ραντεβού με διανυκτέρευση, που η χρέωση είναι για 12 ώρες, ο Τζέικ κάνει... έκπτωση και ζητά 5.000 δολάρια. «Έχω πελάτισσα που κλείνει εννέα μήνες πριν τα ραντεβού της για μία ή δύο νύχτες κάθε μήνα! Είναι αρκετά πλούσια, οπότε τα 5.000 δολάρια δεν είναι μεγάλη υπόθεση για αυτήν. Λέει ότι είμαι σαν ένα εθιστικό ναρκωτικό και πως την γυρίζω πίσω στα ανέμελα χρόνια της. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, μεταξύ άλλων, παίζοντας μίνι-γκολ και βλέποντας κωμωδίες. Κάνουμε βόλτες ή μένουμε στο σπίτι» λέει.

Το τίμημα στην προσωπική ζωή

Ο Ράιν έχει αποκαλύψει στους κοντινούς του ανθρώπους τι ακριβώς κάνει και υποστηρίζει ότι η οικογένειά του αισθάνεται απολύτως άνετα με την επαγγελματική του δραστηριότητα. «Η μαμά μου το ξέρει, οι αδερφές μου το ξέρουν – απλά έπρεπε να το αποκαλύψω κάποια στιγμή. Η μαμά είναι πραγματικά περήφανη για μένα, είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να κάνω κάτι».

Το να αποκαλύψει στην οικογένειά του την επαγγελματική του δραστηριότητα σήμαινε ότι ο Τζέικ μπορούσε πλέον να δείχνει το πρόσωπό του στους OnlyFans όπως επίσης και στην ιστοσελίδα του, αντί να φορά μάσκα, πράγμα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος έδωσε μια τεράστια ώθηση στις δουλειές του. Αλλά δεν είναι όλες οι πτυχές της προσωπικής του ζωής τόσο εύκολες και τακτοποιημένες. Ο Τζέικ αποκάλυψε ότι είναι «εντελώς αδέσμευτος» αφού αγωνίζεται να δημιουργήσει μια αισθηματική σχέση που να ταιριάζει με την καριέρα που είχε επιλέξει. «Έχω βγει με γυναίκες που δεν ασχολούνται με τον κλάδο, καθώς και με χορεύτριες και συνοδούς, αλλά δεν έχω ακόμη καταφέρει να ταιριάξω την προσωπική με την επαγγελματική μου ζωή. Όλες όταν ξεκινά η σχέση, λένε πως δεν έχουν πρόβλημα με αυτό που κάνω, αλλά στο τέλος δυσκολεύονται πολύ να χωνέψουν την έννοια του να με μοιράζονται».

Τουλάχιστον, όπως τονίζει, ο τρόπος ζωής του είναι πολύ καλύτερος από τον καιρό που έδινε αγώνα για να τα βγάλει πέρα. Ζει σε μια έπαυλη στη Μελβούρνη και στον ελεύθερο του χρόνο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Το αν αυτό αντισταθμίζει την έλλειψη συντρόφου είναι βέβαια αμφίβολο.

Πάντα σε... άριστη κατάσταση

Όσο για το γεγονός ότι πρέπει κάθε φορά να αποδίδει σεξουαλικά υποστηρίζει ότι δεν παίρνει κάποιο φαρμακευτικό βοήθημα και τα πάντα είναι στο μυαλό. «Με πιάνει άγχος όταν προσπαθώ να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα μέσα σε ένα στενό χρονικό πλαίσιο, υπάρχουν ραντεβού όπου πρέπει να αποκτήσουμε οικειότητα μέσα σε 15-20 λεπτά. Από κει και ύστερα νομίζω ότι είναι όλα στο μυαλό μας και πιστεύω πως αν είσαι σεξουαλικά φορτισμένος δε θα δυσκολευτείς… Μπορώ να συνεχίσω όλη τη νύχτα, αν αυτό θέλει η γυναίκα» αναφέρει. Ο Τζέικ κάνει ραντεβού πέντε ημέρες την εβδομάδα και έξι αν αισθανθεί ότι το επιθυμεί ή αν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση. Έχει από τρεις έως πέντε πελάτισσες την ημέρα και λέει ότι ο αυτοπεριορισμός του είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Φυσικά μέσα στις απαιτήσεις του επαγγέλματος είναι και η σκληρή γυμναστική ώστε να διατηρήσει το σώμα του σε άριστη κατάσταση. Τα πρωινά του ξεκινούν με γυμναστική διάρκειας από 90 λεπτά έως δύο ώρες για να διατηρήσει το σώμα του στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και καταναλώνει περίπου 3.800 θερμίδες την ημέρα. Μετά το γυμναστήριο ξεκινά κατευθείαν τα ραντεβού του με ένα διάλειμμα μεταξύ 12.00 και 13.00, αν δεν έχει ραντεβού με διανυκτέρευση. Το μηνιαίο πρόγραμμα περιποίησής του περιλαμβάνει λέιζερ για αποτρίχωση σε χέρια, πόδια και απόκρυφα σημεία, solarium και κομμωτήριο. «Πρέπει να βρίσκομαι πάντα σε άριστη κατάσταση. Η πελάτισσα σε πληρώνει και ζητά ποιότητα. Η ζήτηση για άντρες συνοδούς αυξάνεται και γίνεται σχεδόν εξίσου mainstream με τους άνδρες που πληρώνουν γυναίκες για σεξ. Δεν είναι πλέον ταμπού ή κακό να πληρώνεις για σεξ» υποστηρίζει.