Ένας ζιγκολό αποκαλύπτει…


Η χλιδή, τα λεφτά, το πελατολόγιο αλλά και η αθέατη πλευρά του επαγγέλματος

Ταξίδια σε εξωτικά μέρη, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και εισόδημα 10.000 δολαρίων αλλά με ένα τίμημα. Ο Σάμουελ Χάντερ ζει στην Αυστραλία και δηλώνει ζιγκολό. Μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη ζωή και το επάγγελμα του. Ο Χάντερ, ο οποίος είναι λίγο πάνω από 40 ετών, «κοιμάται» με πάνω από επτά γυναίκες-πελάτισσες τον μήνα. «Έχω πελάτισσες από 23 έως 70 ετών. Οι περισσότερες από αυτές είναι γυναίκες που το έχουν ξανακάνει μαζί μου. Ανά πάσα στιγμή έχω τρεις έως δέκα μόνιμες πελάτισσες. Έχω όμως και ζευγάρια που θέλουν απλώς να δοκιμάσουν κάτι για μια φορά», δηλώνει.

Ο Χάντερ έχει δημιουργήσει μια δική του ιστοσελίδα όπου παρουσιάζει τις υπηρεσίες του. Όπως λέει όμως το Google δεν επιτρέπει σε «εργάτες του έρωτα» να διαφημιστούν κι έτσι βασίζεται στα social media και σε ιστοσελίδες με ζιγκολό.

«Η πλειονότητα του πελατολογίου μου είναι γυναίκες περίπου στην ηλικία μου οι οποίες με κλείνουν είτε για ένα βράδυ, είτε για λίγες μέρες. Περίπου το ¼ είναι παντρεμένες και με θέλουν για μια γρήγορη επίσκεψη» τονίζει.

Ο Χάντερ λέει ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα με κάποια από τις πελάτισσες του: «Διαβάζουν προσεκτικά την ιστοσελίδα μου και εγώ τσεκάρω τα social media τους ώστε να είμαι σίγουρος ότι είναι αυτές που λένε ότι είναι. Έχω αυτό το πατρικό στιλ και οι περισσότερες γυναίκες στις οποίες αρέσω είναι 35 ετών και μεγαλύτερες. Η πλειονότητα θέλει παιχνίδι και πολύ σπάνια μια γυναίκα θα με κλείσει μόνο για να της κάνω συντροφιά» αποκαλύπτει.

Ο Χάντερ προσφέρει μάλιστα και τριών ειδών πακέτα υπηρεσιών. Το Business (600 δολάρια για δύο ώρες, το Tease & Please (900 δολάρια για τέσσερις ώρες) και το Overnight (1,800 δολάρια για 12 έως 16 ώρες)

«Οι πελάτισσες μου παίρνουν την καλύτερη έκδοση του εαυτό μου. Δεν παίρνουν έναν τύπο που αράζει, πίνει καφέ και κοιτάζει το τηλέφωνο όλο το πρωί. Και εγώ όμως παίρνω την καλύτερη τους έκδοση κάτι το οποίο δεν το βλέπεις συχνά στις σχέσεις» λέει.

Πριν εργαστεί ως ζιγκολό πλήρους απασχόλησης ο Χάντερ είχε κάνει κάποια πράγματα σχετικά με το σεξ. Είχε δουλέψει σε sex shop και έγραφε σε ένα μπλογκ ενός πολυτελούς οίκους ανοχής. Υποστηρίζει ότι μπήκε στο επάγγελμα μέσω του Touching Base. Πρόκειται για μια οργάνωση η οποία φέρνει σε επαφή άτομα με αναπηρίες και εργαζόμενους τους σεξ.

Ο Χάντερ τονίζει ότι περίπου το μισό πελατολόγιο του είναι γυναίκες με αναπηρίες. Μάλιστα πλέον έχει αναλάβει εθελοντικά τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Touching Base.

«Είναι αλήθεια ότι στην αρχή σκεφτόμουν αν μπορώ να το κάνω ή όχι αλλά έχουν περάσει δύο χρόνια πλέον και είναι το μοναδικό μου επάγγελμα» τονίζει σε ερώτηση αν είχε αμφιβολίες όταν ξεκίνησε.

Λέει επίσης πως η ζωή του είναι πολύ διαφορετική από μιας γυναίκας που κάνει το ίδιο επάγγελμα. «Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι μια γυναίκα μπορεί να δει πολλούς πελάτες μέσα σε μια μέρα. Εγώ έχω όριο το ένα ραντεβού την ημέρα. Οι γυναίκες έχουν συνήθως σύντομα ραντεβού ενώ εμένα με κλείνουν για κάποιες ώρες ή ολόκληρη τη νύχτα» τονίζει.

Τον περασμένο Ιούλιο μια πελάτισσα τον έκλεισε για ένα δεκαήμερο ταξίδι στα νησιά Πουκέ. «Ήταν πολυτελέστατο αλλά το επάγγελμα δεν είναι τόσο χλιδάτο και ο τρόπος ζωής μας δεν είναι και τόσο λαμπερός. Σίγουρα υπάρχει η χλιδή αλλά κάποιος που είναι εκτός δεν μπορεί να δει την αθέατη πλευρά της δουλειά μας. Είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς να είναι και ακριβώς το αντίθετο», λέει.

Ο Χάντερ έχει μιλήσει με την οικογένεια του για το τι ακριβώς κάνει. Τονίζει μάλιστα ότι κάνει αστεία με τη μητέρα του γι’ αυτό. «Το είπα στη μητέρα μου. Ήταν λίγο ανήσυχη στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό. Πλέον μου κάνει πλάκα και μου λέει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο τρυπάνι μου. Με έμφαση στο τρυπάνι» λέει.  

Τέλος τονίζει ότι ένας ζιγκολό μπορεί να έχει και μια κανονική μόνιμη σχέση. Ο ίδιος όμως έχει επιλέξει να είναι ελεύθερος.