Ο Κινγκ Κονγκ, ο Γκοτζίλα και ο Titan X κατέλαβαν το Λος Άντζελες (VIDEO)


Ένα εντυπωσιακό σόου με drones για την προώθηση της σειράς «MonarchLegacy of Monsters» εντυπωσίασε και έσπασε Ρεκόρ Γκίνες


Ο Κινγκ Κονγκ, ο Γκοτζίλα και το νέο τέρας Titan X κατέκλυσαν τον ουρανό του Λος Άντζελες και κατέγραψαν ένα νέο ρεκόρ Γκίνες.

Το βράδυ της Παρασκευής η Apple TV διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό φωτεινό σόου με drones για να διαφημίσουν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Monarch: Legacy of Monsters».

Για τις ανάγκες του σόου χρησιμοποιήθηκαν 3.000 drones τα οποία πέταξαν μέχρι και 150 μέτρα ψηλά ξεπερνώντας σε ύψος ακόμα και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Επί 12 λεπτά σχημάτιζαν στον ουρανό εικόνες των τριών τεράτων του κόσμου του Monsterverse καλύπτοντας περίπου επιφάνεια ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου στον ουρανό! Το μέγεθος των εικόνων ήταν τόσο μεγάλο που ήταν ορατές σε απόσταση ως και 5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο.

Το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες που παρακολούθησε το σόου επιβεβαίωσε ότι το σόου έσπασε το ρεκόρ για το ψηλότερο σόου με drones στον ουρανό που δείχνει φανταστικούς χαρακτήρες.


Ενώ τα περισσότερα σόου με drone συχνά αποτελούν απλώς ένα εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό, αυτή η 12λεπτη παραγωγή παίζει με το τοπίο του Χόλιγουντ για να τοποθετήσει τον Γκοτζίλα, τον Κονγκ και τον Τιτάνα Χ μέσα στο τοπίο, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουν πραγματικά καταλάβει την πόλη. Το σόου είχε επίσης συνδυαστεί με βεγγαλικά από το έδαφος δίνοντας την αίσθηση ότι γι α παράδειγμα ο Γκοτζίλα βγάζει φωτιές από το στόμα του.

Η σειρά «Monarch: Legacy of Monsters» είναι βασισμένη στο Monsterverse και εκτείνεται σε τρεις γενιές αποκαλύπτοντας θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους επικά, συγκλονιστικά γεγονότα μπορούν να αντηχήσουν στη ζωή μας.

Η δεύτερη σεζόν του «Monarch: Legacy of Monsters» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Apple TV την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026.