«Oι άντρες με πληρώνουν για να τους εξευτελίζω»


Η 69χρονη «αφέντρα» Σέρι Λέβερ μιλάει για τις υπηρεσίες που προσφέρει, τις περίεργες απαιτήσεις των πελατών της και τον κόσμο των ακραίων ερωτικών φαντασιώσεων

To 2012 τα πάντα στη ζωή της Σέρι Λέβερ κατέρρευσαν. O επί 25χρονια σύζυγος της την εγκατέλειψε και είχε μείνει χωρίς δουλειά. Στα 62 της και με σοβαρά οικονομικά προβλήματα έψαξε για λύσεις που θα την έβγαζαν από το αδιέξοδο. Όταν είδε ένα ντοκιμαντέρ για τηλεφωνικό σεξ αποφάσισε να το δοκιμάσει. Έπιασε αμέσως δουλειά σε μια «ροζ γραμμή» και μπήκε έτσι στον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας. Στα 69 της σήμερα είναι πλέον γνωστή ως Mistress Sofia. Υποστηρίζει ότι είναι η γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας και ότι το επάγγελμα της αποφέρει πολύ μεγάλα ποσά.

«Μετά το διαζύγιο μου ένιωθα άχρηστη. Δεν είχα χρήματα και αυτοπεποίθηση. Ξεκίνησα να δουλεύω καθημερινά σε ερωτική τηλεφωνική γραμμή. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν καλή σε αυτό. Μέσα σε μια εβδομάδα είχα πελάτες που μου ζητούσαν να τους φωνάζω και να τους εξευτελίζω. Το έκανα και ένιωθα έξαψη. Δούλευα τρεις μήνες στη γραμμή όταν κράτησα το τηλέφωνο ενός πελάτη. Του έστειλα μήνυμα και κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα ένας άντρας με κοστούμι μου χτύπησε την πόρτα. Τον κάλεσα μέσα και πριν το καταλάβω είχε ντυθεί με μια ροζ και άσπρη στολή καμαριέρας και γόβες-στιλέτο. Τον κλείδωσα στη μικρή αποθήκη του σπιτιού και τον έβγαλα μετά από δύο ώρες. Μετά τον μαστίγωσα και του έδωσα εντολή να καθαρίσει την κουζίνα μου. Τον παρακολουθούσα να σφουγγαρίζει και ένιωθα τόσο ζωντανή. Μετά από όλο αυτό μου έδωσε 250 λίρες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, μιλάμε για πολύ μεγάλο ποσό. Μου άρεσε πολύ όλο αυτό και αποφάσισα να το κάνω σε μόνιμη βάση» αποκάλυψε για την πρώτη εμπειρία της.

Μέσα σε λίγες μέρες είχε αγοράσει όλα τα... σύνεργα της δουλειάς και είχε μετατρέψει έναν χώρο του σπιτιού της σε δωμάτιο βασανιστηρίων. «Πήρα μαστίγια και κρέμασα αλυσίδες από το ταβάνι. Έβαλα ένα κρεβάτι όπου μπορώ να δένω τους πελάτες και ένα κλουβί που κλείνω τους... σκλάβους μου αν θέλουν να μείνουν όλο το βράδυ» λέει. Στα 69 σήμερα η «Mistress Sofia» δηλώνει ότι έχει μεγάλο και μόνιμο πελατολόγιο και χρεώνει 120 λίρες την ώρα.

«Σ΄ εμένα έρχονται από δικαστές μέχρι σκουπιδιάρηδες»

Στο ερώτημα γιατί τόσοι άντρες επιλέγουν τις... υπηρεσίες της τονίζει: «Καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Κάποιοι το κάνουν για λίγη ποικιλία, κάποιοι είναι απλά ιδιόμορφοι ενώ για άλλους είναι ανάγκη. Έχουν ανάγκη να είναι υποτακτικοί, επειδή στη δουλειά τους έχουν μεγάλη ισχύ. Σ΄ εμένα έρχονται από δικαστές μέχρι σκουπιδιάρηδες. Εάν το έχεις μέσα σου να είσαι υποτακτικός, δεν είναι κάτι που αλλάζει και δεν θέλουν όλες οι γυναίκες έναν υποτακτικό σύντροφο. Σε εμένα βρίσκουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν στη ζωή τους».

Οι πελάτες της είναι από διάφορες κοινωνικές τάξεις και πολλές φορές παντρεμένοι.

«Είναι πολλοί οι άντρες με ισχυρές επαγγελματικές θέσεις που αποζητούν μια αφέντρα, απολαμβάνουν την αντιστροφή των ρόλων στην κρεβατοκάμαρα. Έχω τιμωρήσει εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους και είναι εκπληκτικό πόσο γενναιόδωροι είναι. Βγάζουν έτσι όλη την ένταση της ζωής τους. Οι πελάτες μου λατρεύουν να βιώνουν την εξευτελισμό. Αρκετοί από αυτούς είναι παντρεμένοι αλλά δεν νιώθω τύψεις για αυτό καθώς δεν έχουμε ποτέ παραπάνω επαφές. Δεν είμαι πόρνη, οι άντρες δεν με αγγίζουν. Μόνο αυτοί που έχουν φετίχ με τα πόδια και παίζουν με τις πατούσες μου» υποστηρίζει.

«Φόρεσε στολή σκύλου και τον έβγαλα βόλτα»

Η 69χρονη αποκαλύπτει πως πολλοί από τους άντρες που την επισκέπτονται αποζητούν τον δημόσιο εξευτελισμό. Σε πολλές περιπτώσεις της ζητούν να τους φορέσει λουρί και να τους βγάλει βόλτα στον κήπο ή στη γειτονία παίζοντας το ρόλο του κατοικίδιου: «Οι γείτονες με γνωρίζουν και δεν τους ενοχλεί. Φυσικά προσπαθώ να είμαι όσο διακριτική γίνεται. Κάποιοι θέλουν να φορέσουν μια στολή και να κυκλοφορήσουν έξω μαζί μου. Συνήθως τους ντύνω κάτι εξευτελιστικό αλλά όχι τρομακτικό γιατί μπορεί να συναντήσουμε παιδιά. Ντύνονται λαγουδάκι ή Σρεκ».

Παραδέχεται πως της ζητούν περίεργα πράγματα αλλά είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τους πελάτες της. «Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ντυθούν γουρούνι και να γυαλίσουν με ένα πανί το πάτωμα ενώ παίζει ο Καρυοθραύστης. Ένας άλλος πελάτης ντύθηκε σκύλος και τον έβγαλα βόλτα στο πάρκο με λουρί. Εγώ ήμουν ντυμένη με λάτεξ. Μου ζήτησε να του πετώ ένα μπαλάκι και να το πιάνει. Μετά τον έδεσα σε μια κούνια και του έδωσα να φάει τροφή για σκύλους. Ο κόσμος κοιτούσε και γελούσε αλλά κανείς δεν μάς είπε τίποτα, μάλλον φοβούνταν. Αυτός ο εξευτελισμός τον έφτιαχνε. Κάποιοι θέλουν να εξευτελίζονται και κάποιοι απλά να υπηρετούν» λέει.

Η Σέρι υποστηρίζει ότι είναι θέμα υποταγής: «Απλά λατρεύω όλη αυτή τη δύναμη που νιώθω, δεν είναι κάτι σεξουαλικό για εμένα. Είναι θέμα κυριαρχίας. Κάτι που είχε μέσα μου και το ανακάλυψα μέσω αυτής της δουλειάς. Δεν μπορώ πλέον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τους υποτακτικούς μου. Λατρεύω να τιμωρώ τους άντρες. Ακόμα και αν κέρδιζα το λαχείο θα συνέχιζα να το κάνω. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να βγάζω το μαστίγιο μου και να κάνω έναν άντρα να μορφάζει από τον πόνο».

«Στα 69 απλά ξεκινάω»

Όσο για το θέμα της ηλικίας η Mistress Sofia δηλώνει περήφανη που στα 69 της προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. «Άλλες γυναίκες έχουν πάρει τη σύνταξη τους και κάθονται στο σπίτι τους και εγώ τώρα ξεκινάω. Θα συνεχίσω να το κάνω. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο αυταρχική και έτσι καλύπτω και δικές μου συναισθηματικές ανάγκες» λέει και παραδέχεται ότι κάποιοι πελάτες της φτιάχνονται από την ηλικία της.

Πλέον δηλώνει πως θέλει να βοηθήσει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτόν τον απαιτητικό χώρο. «Όταν ξεκινούσα εγώ θα ήθελα πολύ να έχω έναν μέντορα για να με προστατεύσει από τα λάθη μου, κι αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ για αυτές τις γυναίκες».

Η Σέρι έχει δύο παιδιά και υποστηρίζει ότι τη στηρίζουν απόλυτα αυτό που κάνει. «Η κόρη μου με προέτρεψε να το δοκιμάσω και ο γιός μου φέρνει τους φίλους του να δουν το δωμάτιο βασανιστηρίων. Η οικογένεια μου με υποστηρίζει πολύ αλλιώς δεν θα το έκανα. Προσπαθώ να κρατώ τους πελάτες στον χώρο μου αλλά τα παιδιά μου δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν άντρες να γυαλίζουν το πάτωμα ντυμένοι υπηρέτριες» τονίζει.