«Με πληρώνουν 1.300 δολάρια για να τους παίρνω αγκαλιά»


Μια 43χρονη εργάζεται ως «θεραπεύτρια αγκαλιάς» και αποκαλύπτει πως είναι εντυπωσιακά πολλά τα άτομα που ζητούν τις υπηρεσίες της

Η 43χρονη Μίσι Ρόμπινσον δηλώνει «θεραπεύτρια αγκαλιάς» και αποκαλύπτει πως όχι μόνο το επάγγελμα της αποδίδει αλλά οι πελάτες της πληρώνουν έως και 1.300 δολάρια για να περάσουν κάποιες ώρες στην αγκαλιά της. Η Ρόμπινσον υποστηρίζει ότι η αγκαλιά βοηθά να θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, και ξεκαθαρίζει πως οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σεξουαλική προέκταση.

«Ποτέ κανένας πελάτης μου δεν επιχείρησε να κάνει κάτι τέτοιο μαζί μου» τονίζει και προσθέτει ότι ζητά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες πελάτισσές της να υπογράψουν μια συμφωνία πριν αρχίσει η θεραπεία. Στη συμφωνία, διατυπώνεται ξεκάθαρα πως τα γεννητικά όργανα και το στήθος θα πρέπει να καλύπτονται και να είναι αυστηρά εκτός ορίων για άγγιγμα.

Η Ρόμπινσον, η οποία εργαζόταν ως μπλόγκερ μόδας και δημοσιογράφος, παραδέχεται ότι ορισμένοι από τους άνδρες πελάτες της είχαν στύση κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας αγκαλιάς. «Αυτό δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα. Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, μερικές φορές οι άνθρωποι διεγείρονται και ντρέπονται, αλλά απλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο. Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί», τονίζει.

Η 43χρονη, η οποία κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει και στον αυστραλιανό στρατό, λέει ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι άνδρες και πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους έχουν βαθιά θεραπευτικά οφέλη. «Ξέρω ότι οι άνδρες είναι συχνά εκείνοι που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή, επειδή μπορεί να παραμελούνται όταν πρόκειται για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας» τονίζει.

Υποστηρίζει ότι η έλλειψη αγγίγματος επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην βουλιμία ή δυνητικά αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Πρόσφατα είχε μια πελάτισσα που απλά χρειαζόταν μια «μαμαδίστικη αγκαλιά». «Μου τηλεφώνησε αφού το αγόρι της, που ήταν μαζί της δυόμισι χρόνια, την εγκατέλειψε χωρίς εξήγηση. Ήταν συντετριμμένη και δεν είχε φίλους ή συγγενείς στην περιοχή. Έτσι πήγα εγώ σε αυτήν» αποκαλύπτει.

Η Ρόμπινσον παραλληλίζει τις υπηρεσίες της με αυτές που προσφέρει μία μασέρ. «Δουλεύω κατά κάποιο τρόπο σαν μασέρ, χρησιμοποιώντας το άγγιγμα για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακουφιστούν από τον πόνο τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη προς τα συναισθήματά μας. Μερικοί άνθρωποι μισούν την ιδέα του αγγίγματος, αλλά όλοι είμαστε προγραμματισμένοι να το χρειαζόμαστε».

Η «θεραπεύτρια αγκαλιάς» προσφέρει διάφορα πακέτα. Χρεώνει 65 δολάρια για μια συνεδρία αγκαλιάς διάρκειας 1 ώρας, αλλά το πιο δημοφιλές πακέτο της είναι η συνεδρία αγκαλιάς και γεύματος διάρκειας 2 ωρών, η οποία κοστίζει 195 δολάρια. Για 1.300 δολάρια, αγκαλιάζει τους πελάτες και τις πελάτισσές της για όλη τη νύχτα, και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Υποστηρίζει πως όχι μόνο το επάγγελμα της αποδίδει αλλά έχει και πάρα πολλούς πελάτες, αρκετοί εκ των οποίων ζητούν συχνά την αγκαλιά της.